Om Rosenberg Kurs & Kompetanse
Rosenberg kurs & kompetanse har en stor bredde i fag-opplæringskurs rettet mot all type industri. Vi holder til 15 minutt fra Sola Airport Stavanger, 7 minutt med buss fra Stavanger sentrum. Alle kurs og all trening foregår i et industrielt miljø inne på Rosenberg.

Kvalitet

Vi tilbyr en rekke kurs som til en hver tid er tilpasset siste revisjon av NORSOK standarden og OLF’s anbefalte retningslinjer (pakking, sikring og transport av last, fallsikring og redning). I tillegg arbeider våre sertifiserte instruktører også med VAK (verifisering av kompetanse) både på faste installasjoner og flyterigger. Slik kan vi tilpasse bedriftenes krav til dokumentert og sertifisert i henhold til myndighetskrav.

Våre kurs og tjenester leveres etter samfunnsmessige krav og spesifikasjoner, (bransjestandarder, forskrifter og gjeldende opplæringsplaner). I tillegg tilbys spesialkurs for on- og offshoreindustrien i nært samarbeide med våre kunder.


Fasiliteter

Rosenberg Kurs og Kompetanse holder til i verkstedområdet på Rosenberg i Stavanger. Undervisningen foregår i moderne klasserom spesialinnredet med arbeidsstasjoner for praktisk, teoretisk og smart læring.

En tre etasjers spesialkonstruert riggermodul med kran legger til rette for varierte treningsoperasjoner. Fullt oppdatert riggercontainer med alt tilgjengelig og godkjent utstyr til opplæring.


Transport & Overnatting

Rosenberg innkvartering med over 500 rom ligger kun et par minutters gange fra kursfasilitetene.

Alle rom har gratis wifi, eget bad og felles TV-stue samt vaskerom.
Her på Rosenberg er det gratis parkering og kun 5 min. kjøring til Stavanger sentrum.

Nærmeste bussholdeplass er bare 5 min. unna.
Mer informasjon og bestilling finner du på kolumbus.no

Ellers finnes en rekke andre overnattingsmuligheter i Stavanger Hoteller i Stavanger


INSTRUKTØRENE